Selecteer een pagina

De hiervoor omschreven visie heb ik vastgelegd onder de naam CellCare. Om gezond te zijn draait het immers om goed zorgen voor je cellen. Ik ben de grondlegger van de CellCare Health Group. Deze groep bestaat uit een behandel- en coaching centrum, een academie voor gezondheidsprofessionals en een supplementen bedrijf.

In 2003 lanceerden we een supplementenlijn, ontwikkeld met een visie en doel, als private label. In 2017 is dit een bekend merk in het werkveld van gezondheidsprofessionals.

‘Maar dan ben je ineens niet meer onpartijdig?! Want dan wil je zoveel mogelijk supplementen verkopen! Althans dat lees ik soms over mijzelf.’

Ik herken mij daar niet in. Dit komt van mensen die zeggen mij te kennen, maar die ik zelf nooit eerder heb gesproken. Tsja, als je dingen anders doet dan men verwacht, dan wordt er van alles over je gevonden en over je geschreven. Dat vind ik prima. Je mag van alles van mij vinden, maar vergeet niet dat mijn visie gebaseerd is op wetenschap en uitgebreid toegepast is in de praktijk. Dat biedt op zich uiteraard geen enkele garantie op succes, maar het brengt toch een zekere waarde in.

Wil je er meer van weten, bezoek dan onze CellCare Academy.