Selecteer een pagina

Het goed kunnen duiden van de klinische status van neurotransmitters in het zenuwstelsel is niet eenvoudig. Neurotransmitters zijn weliswaar direct meetbaar in bloed, urine of speeksel, maar ze zijn ook gevoelig voor situatie afhankelijke fluctuaties. Aan de hand van symptoomduiding en een specifieke bepaling van fysieke-, gedragsmatige-, geheugen- en concentratie gerelateerde kenmerken kan inzicht worden verkregen in de status van deze primaire neurotransmitters.

Het Neuro4Profiel is een interpretatie die gebaseerd is op de resultaten van de ‘Braverman assessment’, een zeer uitgebreide vragenlijst ontwikkeld door Dr. Eric Braverman, Amerikaans breinwetenschapper en expert in Functional Medicine.

De vier primaire neurotransmitters kunnen met het Neuro4Profiel omgezet worden in een functionele score. Het is één van de weinige assessments die zowel inzicht in de werking van je brein, je gedrag, als in je fysiek functioneren geeft. Kortom, een waardevolle tool om beter te kunnen presteren en herstellen.